De Olympianen in het wit werden in de Bruggenderby helemaal zoek gespeeld. Fotografie: Peter de Jong.
De Olympianen in het wit werden in de Bruggenderby helemaal zoek gespeeld. Fotografie: Peter de Jong.

Olympia geen schijn van kans tegen Nikantes

Sport 345 keer gelezen

Spijkenisse- Olympia was na de forse 16-8 nederlaag tegen ADO afgelopen zaterdag in de Bruggenderby tegen Nikantes met een 4-15 (1-6) nederlaag wederom kansloos.

'We hebben in de eerste helft gewoon slecht gespeeld', wees coach Peter Buitendijk op de aanval, die in 35 minuten speeltijd slechts één keer tot scoren kwam en nauwelijks druk heeft kunnen uitoefenen tegen de Hoogvlieters. 'Verdedigend stak het nog wel goed in elkaar. 'We hebben het in het begin van de tweede helft nog even opgepikt, kwamen terug tot 3-6. Daarna kwamen we in een periode van een kwartier gewoon weer niet tot scoren waardoor Nikantes kon uitlopen naar 3-12. We haalden een dikke onvoldoende om tegen Nikantes een goed resultaat te boeken. En dat terwijl ik hen inschatte als de ploeg waartegen iets te halen was. Na een goede eerste helft vorige week had ik tegen Nikantes op meer gehoopt, maar dat is er niet van gekomen. We gaan deze week de koppen weer bij elkaar steken en gaan verder met bouwen aan deze jonge ploeg'. Olympia speelt aanstaande zaterdag om 15.30 uur op De Brug tegen Ventura Sport.

Olympia: Lennart Orgers (2 keer), Jason Blakmoor), Eline van der Wacht, Tanja van Buren; Martijn van den Breevaart (55. Glenn Everwijn), Shane van Bree (1 keer), Nadine van der Steen, Nienke Kros (1 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant