Afbeelding

Zuidland delft ook onderspit tegen Almkerk

Sport 145 keer gelezen

Almkerk- Zuidland is er ook bij het bezoek aan Almkerk niet in geslaagd om de drie punten naar Groot-Nibbeland te brengen. De mannen van Adri van Tiggelen delfden met 2-1 (2-1) het onderspit.

'Het is hetzelfde verhaal als vorige week tegen VVGZ, kwamen we door Robin van Buuren al vroeg op voorsprong, maar verloren we met 2-1', wees de trainer van Zuidland op het onnodige balverlies op het middenveld. Dan sta je in de omschakeling niet goed en word je in de tegenaanval geklopt. Tot de 1-1 was er niets aan de hand, maar na 2-1 wilden we met wissels iets forceren, maar had het net zo goed 4-1 kunnen worden. Almkerk speelde goed vanuit de discipline waartegen wij nauwelijks kansen wisten te creëren. De spelers waarover ik kon beschikken waren allen fit, maar desalniettemin speelden we onder de maat. We zullen zaterdag thuis tegen Rijsoord meer moeten brengen. Ik ga er vanuit dat iedereen de geest zal hebben er te staan.'

Zuidland: Kevin de Kok; Romeo Rommy, Martijn Terlouw (75. Cediq Walizada), Marvin Rommy, Remi Philips; Bob Kuit 60. Leon van der Steen), Ricardo Rapmund, Robin van Buuren; Alex Semedo, Dik Bontes, Ramon van de Bie (60. Nichy Mendes).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant