Foto: ACT Breederland.
Foto: ACT Breederland.

ACT Breederland klaar voor de volgende NK

Sport 91 keer gelezen

Reutum - Op 21 augustus is de derde wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap verreden. Eigenlijk had dit de vijde wedstrijd moeten zijn maar door de 'wisselde weersomstandigheden' werden er twee wedstrijden op het laatst afgelast.

Uiteraard was ACT Breederland weer aanwezig bij de wedstrijd, met de repareerde auto van Erwin.

In de eerste manche behaalde Peter, van de achterste startrij vertrokken, een vijde plek. Erwin had motorproblemen en werd laatste. De tweede manche leverde Peter een tweede plek op, Erwin werd vierde. De motor liep nog altijd niet naar wens en zijn hand speelde op. In de derde manche werden ze beide vierde (in verschillende heats)

Door de pech startte Erwin in de finale als 14e. Peter mocht vanwege betere resultaten als vierde starten. Robert Beelen en Ton van leeuwen vochten rondenlang om de koppositie en wisselden van plek maar Robert ging kapot en reed zijn rondjes langzaam uit. Peter verloor wat plaatsen bij de start maar wistzich naar voren te knokken. Door nog wat uitvallers voor hem, wist hij tweede te worden. Erwin kon geen potten breken deze keer; motor die niet goed liep, bril die kapot ging en een hand die steeds dikker werd. Het werd voor hem een achtste plaats.

De volgende wedstrijd is op 3 september in Lopik

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant