Afbeelding

Bella is nog steeds op zoek naar geluk

Actueel 344 keer gelezen

Spijkenisse - In maart hebben we ook al Bella in het zonnetje gezet, helaas zit ze nog steeds in het asiel. Bella is een kruising Boerboel /Dogo Canario van 6 jaar.

Ze is afgestaan, omdat haar baasje voor werk terug naar Italië moest en ze niet mee kon. Als je bekend bent met één van beide rassen (of zelfs beide) weet je dat ze haar gezin en iedereen die daarbij hoort graag zal willen beschermen en terughoudend is naar vreemden.

Als pup is Bella een keer door een Rottweiler gebeten en sindsdien valt ze uit naar dit ras en andere donkere honden. Op andere honden kan ze wisselend reageren. Ze hebben inmiddels gemerkt dat ze kleine hondjes wel leuk vindt, maar ze willen haar liefst als enige hond plaatsen, om alle risico's uit de weg te gaan.

Het is een geweldige hond en ze zoeken voor hun "Oma", zoals ze haar liefkozend noemen, een plekje waar ze onderdeel van het gezin is maar ook lekker mag waken! Is jouw interesse gewekt en denk je het gouden mandje te kunnen bieden? Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl

Contactpersoon:

Asiel: 

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Telefoon: 088-3437131

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant