Afbeelding

Beestachtig leuke dag voor melkhuisje

Actueel 86 keer gelezen

Heenvliet - Met een knapzak op je rug gaan picknicken in de koeien wei en met de zwartbonte dames op de foto; dat kan zaterdag 30 juli bij boerderij Van Leeuwen aan de Drieëndijk 15 bij Heenvliet.

Boerenechtpaar Simon en Iris organiseren dan een beestachtig leuke dag voor jong en oud, als feestelijke afsluiting van de actie voor een melkhuisje met melktap bij de boerderij. Van 10.00 tot 15.00 uur kan verse melk worden geproefd en kunnen de kinderen aan de slag met koeien melken en knutselen. Ieder uur is er een rondleiding over het bedrijf. De entree is € 2,00 en er is koffie, thee, limonade en zelf gebakken cake te koop voor het loeigoede doel.

Simon en Iris startten onlangs een crowdfundactie om de € 6000,00 bijeen te krijgen die nodig is om een melkhuisje bij de boerderij neer te zetten. Daar kan iedereen straks verse melk uit de automaat tappen. Er kwam veel respons op de oproep om zelf een tegenprestatie aan te dragen voor het te doneren bedrag. Tachtig procent van de bouwsom is intussen binnen. Om het nog ontbrekende bedrag bijeen te krijgen is er nu de benefiet opendag. Meer info op www.voorjebuurt.nl/melkautomaat

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant