Afbeelding

Sanisale NK Pubquizzen in de Boekenberg

Actueel 129 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag 3 september organiseert IQuizzen het Sanisale Nissewaard Kampioenschap (NK) Pubquizzen in de Boekenberg in Spijkenisse. In teams van maximaal 5 personen wordt er tegen elkaar gestreden om de meeste punten te behalen om zich zo een jaar lang Nissewaards Kampioen Pubquizzen te mogen noemen.

Hoofdsponsor Sanisale/Keukensale Spijkenisse heeft tevens voor het winnende team waardebonnen beschikbaar gesteld. Tijdens de quiz zullen verschillende soorten rondes en vragen de revue passeren, waarbij de algemene kennis op de proef wordt gesteld van de deelnemers. De quizzen van IQuizzen zijn vooral gericht op een gezellig samenzijn met elkaar door de gemoedelijke sfeer en vragen voor iedere doelgroep. Het is niet de eerste keer dat bibliotheek de Boekenberg samenwerkt met IQuizzen, zij organiseren samen jaarlijks ook de benefietquiz ten behoeve van 3FM Serious Request.

Teams kunnen zich inschrijven via info@iquizzen.nl en kunnen deelnemen voor € 5,- per persoon. De aanvang van de avond op zaterdag 3 september is om 19:30 uur en de quiz zelf start om 20:00 uur in de Boekenberg, Markt 40 te Spijkenisse. U bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant