Een pluim voor de kringloopwinkel vrijwilligers. Foto: PR
Een pluim voor de kringloopwinkel vrijwilligers. Foto: PR

Kringloopwinkel Het goede Doel krijgt Pluim van de Arbeid

Actueel 146 keer gelezen

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft 12 juli een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de vrijwilligers van kringloopwinkel Het Goede Doel.

In de kringloopwinkel zijn veel vrijwilligers actief. Spullen krijgen bij de kringloopwinkel een nieuw leven, waardoor mensen met een kleine portemonnee goedkoop hun huis kunnen inrichten. De opbrengst van de verkochte spullen gaat naar goede doelen. Volgens PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van € 200,00. De PvdA Nissewaard had ook een taart meegenomen om het heugelijke feit te vieren.

De Partij van de Arbeid Nissewaard gaat de komende gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitreiken aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Geïnteresseerden voor een Pluim van de Arbeid kunnen zich melden via pvda@nissewaard.nl of kunnen één van de raadsleden aanspreken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant