Afbeelding

Regio Senioren Kampioenschappen bij BCRS

Sport 421 keer gelezen

Spijkenisse - Ieder jaar organiseert Badminton Nederland regio Zuid-West de Regionale Senioren- en Junioren Kampioenschappen. Deelnemers aan deze toernooien spelen tegen elkaar om uit te maken wie er tot regiokampioenen kunnen worden uitgeroepen. Deze kampioenschappen zijn er voor iedere badmintonner die in Badminton Nederland Regio Zuid-West zijn of haar badmintondomicilie heeft en lid is van Badminton Nederland.

De praktische uitvoering van de kampioenschappen delegeert Badminton Nederland Zuid-West aan een vereniging binnen haar regio. Ruim negen jaar heeft BC DKC in Den Haag deze kampioenschappen georganiseerd. In het seizoen 2016-2017 zal DKC nog eenmaal de Regio Junioren Kampioenschappen organiseren. De Regio Senioren Kampioenschappen worden in dit seizoen door BC De Ritte Spijkenisse (BCRS) uitgevoerd. Op 1 juli jl. tekende Badminton Nederland en BCRS hiertoe een contract.

Badminton Nederland en BCRS zijn blij met deze samenwerking en hebben de wens uitgesproken na de Regio Senioren Kampioenschappen een langere samenwerking aan te gaan en zowel de Senioren als de Junioren Kampioenschappen voor een periode van drie jaar door BCRS te laten organiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant