Archieffoto: René Bakker.
Archieffoto: René Bakker.

Roofvogelshow tijdens Zomerplein

Actueel 205 keer gelezen

Spijkenisse - Heb jij wel eens roofvogels van héél dichtbij gezien of een grote roofvogel vastgehouden? Wil je ervaren hoe dit is, kom dan woensdag 13 juli tussen 13.00 en 17.00 uur naar het Marktplein voor het eerste Zomerplein van het vakantieseizoen! De toegang is gratis. Er zijn de hele middag activiteiten voor kinderen en om 13.30 en 14.30 uur is er een roofvogelshow.

Valkenier Ruben van Maaren verzorgt op het Marktplein een spectaculaire roofvogelshow. Er zijn wel 25 verschillende roofvogels aanwezig waarmee wordt gevlogen. Tijdens de show vertelt Ruben over de vogels en hun gedrag en na de demonstratie kun je de vogels van dichtbij bekijken en misschien wel vasthouden. De show wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek de Boekenberg en het Milieu Huis.

Maar er is meer te doen! Zo kunnen kinderen aanschuiven bij de knutselactiviteit van het Milieu Huis waarbij een eigen vogel gemaakt wordt. Ook kinderopvang SKS Alles Kids biedt leuke activiteiten. Vergeet ook de tentoonstelling 'Momo de mol' in de Boekenberg niet.

Goed om te weten is dat er nog twee Zomerpleinen volgen, namelijk op woensdag 3 augustus in Winkelcentrum Waterland en op woensdag 17 augustus bij plein Robbie aan de Franshalsstraat. De Zomerpleinen zijn altijd 's middags van 13:00 tot 17:00 uur en gratis toegankelijk.

Houd de website www.actiefinnissewaard.nl in de gaten en bezoek alle Zomerpleinen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant