Afbeelding

Start Montessori Peutergroep bij SKS Alles Kids !

Actueel 125 keer gelezen

Spijkenisse - SKS Alles Kids introduceert als eerste in Spijkenisse een unieke Montessori opvang voor peuters van 2-4 jaar oud. De Montessori Peutergroep is echt anders dan andere opvangsoorten. Zij werkt met de ideeën van Maria Montessori en haar visie op de ontwikkeling van jonge kinderen. Hier staat de individuele benadering en ontwikkeling van het kind voorop en hebben kinderen een grote mate van keuzevrijheid, waarbij zij zelf bijvoorbeeld de volgorde bepalen waaraan zij werken (vrijheid in gebondenheid). Montessori gaat ervan uit dat het kind zelf de bouwer is van zijn persoonlijkheid, maar hierbij wel de hulp nodig heeft van volwassenen. In de woorden: "Help mij het zelf te doen", een bekende uitspraak van Montessori, ligt de kern van die hulp vervat. Maria Montessori heeft als uitgangspunt dat een kind van nature actief is en de drang heeft om op ontdekking te gaan en alles ZELF te willen doen.

Er wordt zeer individueel met kinderen gewerkt, ieder kind ontwikkelt zich anders. De medewerkers zijn speciaal opgeleid op gebied van Montessori en er wordt nauw samengewerkt met de Montessori basisschool zodat een doorgaande lijn kan worden aangeboden. De Montessori Peutergroep maakt onderdeel uit van SKS Alles Kids en is gevestigd aan de Frambozengaard 51 in Spijkenisse. Zij is gevestigd in het pand van Cosykids.

Interesse in deze vorm van opvang?
De peuters kunnen na de schoolvakantie terecht op de Montessori opvang. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en de sfeer te proeven, hiervoor kan een afspraak gemaakt worden. U kunt de Montessori Peutergroep bereiken via 0181 61 35 20 of via klant@sksalleskids.nl. Ook op de website van SKS Alles Kids kunt u meer lezen over deze nieuwe Montessori Peutergroep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant