Archieffoto René Bakker
Archieffoto René Bakker

Ravotten in de modder

Actueel 872 keer gelezen

Op 29 juni is het nationale modderdag. Ook in Nissewaard zijn er activiteiten, waarbij kinderen lekker in de modder kunnen spelen.

Spijkenisse
Het oostelijke deel van Park Waterland in Spijkenisse wordt door SKS voor één dag omgetoverd tot een modderparadijs voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Spring, ren en kruip door modder en over obstakels. De jongere kinderen kunnen heerlijk aan de slag tijdens activiteiten als het modderbad, de modderkeuken, het blote voetenpad of moddergrabbelen. Het Modderdorp is gratis toegankelijk tussen 11.00 en 16.30 uur.. Er zijn omkleedtenten en schoon water om de modder weer van u en uw kinderen af te spoelen.

Op deze dag is er tussen 13.30 en 16.30 uur ook een obstakel run, overigens alleen voor kinderen met een A-diploma. Ren of kruip door de modder en over obstakels heen. Deze uitdagende baan is speciaal voor kinderen ontworpen, maar ook ouders mogen samen met hun kind over de baan.

Geervliet
Op het strandje in de Bernisse (bij het parkeerterrein aan de Oud Hoenderhoeksedijk, Geervliet) wordt het tussen 14.00 en 16.00 uur een waar modderfestijn! Er zijn diverse activiteiten zoals een modderbaan, modderkeuken, modderbalspel, waterspel en een modderbad.

Alle kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom. Er zal een apart gedeelte zijn voor de jonge kinderen (t/m 6 jaar).  Ook hier hoef je je niet aan te melden en is de modderdag gratis.

Dus: Schoenen uit en lekker met je voeten de modder in! Vies worden mag/ moet!!!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant