Afbeelding

Test met live-uitzending geslaagd

Politiek 106 keer gelezen

Spijkenisse - Nissewaard Lokaal filmde gisteravond de bijeenkomst waarin Rijkswaterstaat tekst en uitleg gaf over de problemen met de Botlekbrug en zond dit live uit op haar Facebookpagina. In totaal bereikte het bericht meer dan 2000 mensen.

'We ontvingen veel klachten van mensen dat de bijeenkomst met Rijkswaterstaat te laat was aangekondigd, waardoor mensen zich niet meer vrij konden maken,', legt fractievoorzitter Chris Hottentot uit. 'Om het voor mensen toch mogelijk te maken om de bijeenkomst te volgen hebben wij besloten om deze als proef live uit te zenden. Proef geslaagd kunnen we wel zeggen.' 

De partij is de eerste partij die inwoners via live opnamen betrekt in de discussie. Kijkers konden via Facebook direct reageren op de beelden. Nissewaard Lokaal vind het belangrijk om de politiek dichter bij de mensen te brengen. Daarom zoekt de partij naar middelen om dit mogelijk te maken. De live-uitzending is een nieuwe stap.

Inwoners die de live-uitzending hebben gemist kunnen deze gewoon terugkijken op de Facebookpagina van Nissewaard Lokaal op nissewaardlokaal.nl/facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant