Yara
Yara

Succes voor turners G.V. Sportuna

Sport 410 keer gelezen

Den Haag - Tijdens het weekend van zaterdag 4 juni en zondag 5 juni hebben ruim 22 turnsters van G.V. Sportuna Spijkenisse meegedaan aan de Haagse Bosan Cup.

Tijdens deze wedstrijd turnde de turnsters op vier toestellen, dit heet de meerkamp. Turnsters konden voor de meerkamp een medaille bemachtigen, de nummer 1 zelfs een cup. Maar de turnsters konden ook per toestel een medaille bemachtigen.

Zaterdag
Op zaterdag 4 juni startte als eerste zeven turnsters van de Wedstrijdgroep bij de eerste ronde: Chelsea, Eva, Kyra, Yzis, Naima, Kirsten en Floor en een turnster van de C selectie Patricia, Eva behaalde met de sprong een knappe 2e plaats en won dus zilver, op de balk haalde Eva een 3e plaats en is met de meerkamp ook 3e geworden. Op zaterdag kwamen ook in actie Isa, Nyla, Fay, Ilse, Marenka, Yara T. Ook Ilse is in de prijzen gevallen, zij is 3e geworden op de sprong. Yara heeft ook prijs en was 2e op vloer, 3e op brug en 3e meerkamp.

Zondag
Op zondag 5 juni stond de tweede dag van de Haagse Bosan cup op de agenda. Deze dag kwamen er weer turnsters van de Wedstrijdgroep in actie: Marit, Sarah, Yara V. , Mila, Melek, Judith en Omani.

De meiden hebben mooie oefeningen laten zien en weer veel nieuwe elementen geturnd.

Eva
Ilse
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant