Afbeelding

Open dag politiebureau Nissewaard

Politie 273 keer gelezen

Spijkenisse - Altijd al eens het politiebureau van de binnenkant willen zien? Dat kan!

Op woensdag 15 juni van 14.00 uur tot 18.00 uur wordt op het politiebureau van het basisteam Nissewaard aan de Schoutstraat 1 te Spijkenisse een open dag georganiseerd. U bent van harte welkom!

Politiemedewerkers leiden u rond door het bureau. Zo kunt u onder andere een kijkje nemen in het cellencomplex en zijn politieauto's en motoren, een ME voertuig, een videowagen, een arrestantenbus en een vaartuig van de Zeehavenpolitie te zien. Ook de paarden van de Bereden Brigade, Burgernet, Buurtpreventie, Bureau Halt, de Dierenambulance en de EHBO zijn aanwezig. Het mobiele medialab doet een onderzoekje onder de bezoekers. Voor kinderen is er een ijskraam. De Open Dag is de mogelijkheid om op een leuke manier een politiebureau aan de binnenkant te zien!

Basisteam Nissewaard
Het basisteam Nissewaard verzorgt de politiezorg in: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Biert, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Zuidland  en  Oudenhoorn. Bewoners uit al deze gebieden worden uitgenodigd op de open dag het bureau te komen bezichtigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant