Afbeelding

Hendrik

Column 104 keer gelezen

Dit is het verhaal van Hendrik de Boer. Opgegroeid in een klein plattelandsstadje in het Zuidoosten van het land, kind van gescheiden ouders en 22 jaar.

Kleine Hendrik was pas 2 jaar toen hij begon met drummen. Hij leerde zichzelf óók gitaar, piano en trompet spelen. Op zijn twaalfde beheerste Hendrik een scala aan instrumenten en begon hij erbij te zingen. Het kon niet op. Hendrik de Boer wilde wereldberoemd worden. De skills waren aanwezig. Hij hoefde alleen nog maar zijn imago in de markt te zetten en een goede artiestennaam te bedenken.

Hendrik begon met het aanpakken van zijn imago, zijn looks. En dus ging hij vaak naar de kapper. Heel vaak. Niet lang geleden had hij nog paarse lokken in zijn haar, tussendoor dreadlocks en op dit moment platinablond haar. Hendrik heeft ook opvallend veel tatoeages. In zijn nek, op zijn armen en op door vrouwelijke aanbidders nog te ontdekken plekken. Onder het mom 'het hoeft niets te zijn, als het maar wat lijkt', heeft hij zijn vrienden zelfs een keer een minicollege gegeven over de diepere betekenis van zijn tatoeages. Ook goed om te weten; Hendrik heeft een neuspiercing, in zijn linker neusvleugel.

Soms gaat het wat minder met Hendrik. Is hij even de weg kwijt. Zo was er die ene keer dat hij werd opgepakt bij een illegale straatrace en is hij een keer in beschonken toestand van de weg gehaald. Minder of juist meer schokkend is dat je hem in zijn onderbroek op zijn airboard tegen kan komen, want Hendrik heeft een airboard, jazeker. Verder kan hij nogal emotioneel reageren als hij zich gestalkt voelt. Heb ik ook!

Misschien denkt u nu wat er nou zo interessant aan is, aan die Hendrik. Toch gewoon een redelijk normale vent met issues? Vind ik ook. Maar leest u het verhaal nu nog eens een keer, maar verwissel de naam Hendrik de Boer dan met dat van Justin Bieber.

En? Toch óók geen moer aan? Totaal oninteressant, non-nieuws. Conclusie: Justin Bieber is even saai als Hendrik de Boer. Beste media; stop daarom met het stalken van de non-beliebers en hou op met die Bieber onzin. Ik wil het niet weten! Breng meer nieuws dat er toe doet. Over normale mensen, bijvoorbeeld over een Hendrik de Boer.

J.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant