De Hoeksteen kan nu gaan pingelen. Foto's: Anita Tempelman.
De Hoeksteen kan nu gaan pingelen. Foto's: Anita Tempelman.

Winnaars CBS De Hoeksteen nemen Pingelveldje in gebruik

Actueel 599 keer gelezen

Spijkenisse – Eindelijk was het dan zover! Vanmiddag werd op het plein van CBS De Hoeksteen het onlangs door groep 8 in de Trick-shot Game gewonnen Pingelveldje in gebruik genomen. Rowdy Heinen, Nederlands kampioen Free Style, gaf een spetterende demonstratie in behendigheid met de bal. Amber Christ, één van de juffen van de winnende klas, mocht namens De Hoeksteen de prijs in ontvangst nemen.

Producent van de Pingelveldjes Inter Design, riep enige tijd geleden leerlingen van de groepen zeven en acht van alle basisscholen in Nederland op, om mee te doen aan de Facebook wedstrijd en zo het felbegeerde veldje, ter waarde van € 7000,- voor hun school in de wacht te slepen. Er moest een Trickshot filmpje gemaakt worden waarop gestemd kon worden.

Toen De Hoeksteen samen met een school uit Winterswijk en een school uit Rotterdam in de finale zat, werd er alles aan gedaan om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Zo werden flyers gemaakt en uitgedeeld, een speciale facebookpagina opgezet en alle sportclubs in Nissewaard aangeschreven. Met resultaat: de video kreeg ruim 30.000 stemmen en won. Het vandaag in gebruik genomen Pingelveldje is tijdelijk. Nog vóór de zomervakantie zal op dezelfde plek op het schoolplein de permanente versie worden aangelegd. Ook dat krijgt de afmeting van 5x8 meter.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant