Hockeyers winnen pas na rust bij lastig Ypenburg

Sport 120 keer gelezen

Den Haag – De heren van HV Spijkenisse hebben zondag het een helft lastig gehad in het duel met Ypenburg dat een punt meer had dan de Spijkenissers voor de ontmoeting. Het werd uiteindelijk 3-5 voor HV Spijkenisse. De ploeg van Erik Beekman keek bij rust tegen een 2-1 achterstand aan.

De treffers voor de ploeg uit onze gemeente kwamen van Maarten Bol, die drie keer het net wist te vinden, Matthijs Schoon en Vincent Buik. De ploeg staat vierde op de ranglijst en kunnen de twee laatste weken mogelijk nog een plekje stijgen.

Na achterstand gas gegeven
De Spijkenisser hockeyers kwamen op voorsprong, maar mochten daar niet lang van profiteren. 'Zij scoorden vervolgens twee keer een doelpunt waar wat mij betreft toch een luchtje aan zat. Na rust pakken we het overigens uitstekend op. Na de gelijkmaker komen zij toch weer op voorsprong. Toen hebben wij het goed opgepakt en even gas gegeven, toen haalden we de overwinning uiteindelijk naar binnen. Wij hadden wat meer energie dan Ypenburg', meent Erik Beekman.