Foto's: Marck Groothuyzen
Foto's: Marck Groothuyzen

Motor komt in publiek terecht bij Rockanje Classic Races

Actueel 483 keer gelezen

Rockanje - Zaterdagavond zijn er zes mensen gewond geraakt bij een ongeval tijdens de motorraces in Rockanje. Vier ambulances en de traumahelikopter waren nodig om de slachtoffers te behandelen. 

Door onbekende oorzaak raakten aan begin van de avond twee motoren tijdens een race met elkaar in botsing. Een val was het gevolg, waarbij de motoren in het publiek terecht kwamen. In totaal raakten vier toeschouwers gewond, net als de twee motorrijders. Een persoon uit het publiek raakte zwaar gewond, de anderen hielden lichte verwondingen over aan het incident. Drie mensen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, de andere drie konden ter plekke worden behandeld. Specialisten van de verkeersongevallenanalyse zijn een onderzoek gestart naar de toedracht. Veel motorfanaten trekken jaarlijks naar de motorraces op het eiland Voorne-Putten.

Filmpjes gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Er is al met een groot aantal getuigen gesproken. Daarnaast is de politie op zoek naar beeldmateriaal dat kan helpen de toedracht duidelijk te krijgen. Mensen die filmpjes hebben van het ongeval worden gevraagd deze aan te leveren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant