Een Puim van de Arbeid voor de EHBO vereniging in Hekelingen.
Een Puim van de Arbeid voor de EHBO vereniging in Hekelingen.

Pluim van de Arbeid voor EHBO Hekelingen

Actueel 252 keer gelezen

Hekelingen - De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft dinsdagavond 24 mei haar vierde Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de vrijwilligers van EHBO-vereniging Hekelingen.

Zonder vrijwilligers van EHBO-verenigingen kunnen een heleboel evenementen geen doorgang vinden. Volgens PvdA-fractievoorzitter Wouter Struijk verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van € 400,00 voor onder andere nieuw materiaal in EHBO tassen. Daarnaast zien de vrijwilligers dit als een erkenning voor het vrijwilligerswerk dat zij doen. De EHBO-vereniging Hekelingen zoekt voortdurend nieuwe leden om evenementen blijvend te kunnen bemensen. Belangstellenden kunnen meer informatie opvragen via www.ehbohekelingen.nl.

De PvdA gaat de komende gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitreiken aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de partij stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. 'Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet', aldus fractievoorzitter Wouter Struijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant