Afbeelding

Olympia loopt ook tegen Nexus achter de feiten aan

Sport 130 keer gelezen

Schiedam- De korfballers/sters van Olympia snakken naar het einde van het seizoen. De formatie van Peter van Vliet liep ook in Schiedam met een 19-8 (11-3) nederlaag tegen Nexus achter de feiten aan.

'Nexus was fanatieker en speelde ook beter. Wij blijken de motivatie niet te kunnen opbrengen om tot een bevredigende prestatie te komen. De eerste helft was ronduit slecht. Nexus mocht in drie identieke fases in een één tegen één duel even zovele keren scoren. Je mag er één keer intrappen, maar bij de tweede keer mag je jezelf niet meer laten verrassen. Bij balbezit staan er drie passief toe te kijken in plaats de bal in de beweging te willen hebben. Het eerste aanvalsvak produceerde slechts één treffer. In de tweede helft liep het iets beter, maar toen was de wedstrijd al gespeeld', aldus coach Peter van Vliet. Olympia sluit het seizoen op De Brug om 15.30 uur af tegen ADO.
Olympia: Lennart Orgers, Matthijs Kleiman (1 keer), Eline van der Wacht, Tanya van Buuren; Naomi de Water, Nienke Kros (1 keer), Martijn Koolwijk (1 keer), Jerry Karsten (5 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant