De heren van HVOS konden het niet bolwerken tegen ETC. Fotografie: Peter de Jong

Handballers HVOS verliezen bruggenderby met ETC

Sport 226 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HVOS hebben vandaag de bruggenderby tegen ETC uit Hoogvliet niet kunnen winnen. De ploeg van Rafael Loch kwam op het eigen terrein tegen een nederlaag aan te lopen. De Spijkenissers verloren met 13-17 van de ploeg van Ton Kraaij.

'We konden niet juichen, helaas. Voor rust hebben we het compleet laten liggen. Dan doen we na de thee nog wel een poging om te handballen. De achterstand bleef echter hetzelfde. We kregen veel vrije kansen. We missen zes pingels, dan doe je het niet goed genoeg´, meent Rafael Loch na het duel.

Leuke pot
De ploeg uit Hoogvliet kon wel juichen na de zege in wat ze zelf een leuke pot noemde. ´We hadden in het begin best wel een goede dekking. De natte bal, door het weer, was eigenlijk wel in ons voordeel. We liepen snel naar 9-2 uit. Toen kwamen bij ons de slordigheden in het spel. Na rust moet HVOS snelheid maken, en dat doen ze', meent Kraaij.

Rood Huiting
'We hebben het prima gedaan omdat Arnold Huiting na twintig minuten door rood ook naar de kant moest en wij een man minder hadden´, is de visie van Ton Kraaij namens de Hoogvlietse ploeg. Zondag is Ventura de voorlaatste tegenstander van de ploeg uit Spijkenisse. HVOS staat nog altijd op de vierde plaats.