Hekelingen mist de nacompetitie en sluit af met gelijkspel.
Hekelingen mist de nacompetitie en sluit af met gelijkspel.

Hekelingen sluit af met gelijkspel tegen Zwartewaal

Sport 333 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen is in eigen huis niet verder gekomen dan een 2-2 (1-1) gelijkspel tegen Zwartewaal en is daarmee op de vijfde plaats geëindigd in de vierde klasse F.

'We hebben onze kans op de nacompetitie mede gemist door blessures', stelde trainer Ad Reijtenbagh. 'Cliffort Robinson raakte in de wedstrijd tegen Simonshaven geblesseerd en Stefano Schefferlie werd voor zijn werk zo rond de winterstop uitgezonden. Dat zijn twee belangrijke en snelle spelers met diepgang, die we moesten missen. Daarnaast konden we in een periode dat A1 kampioen kon worden niet beschikken over de A-junioren (Roy Stomp en Tycho Heijnsbroek, DR). Met deze mannen erbij zag je de aanvalskracht weer toenemen. Al met al jammer dat we de kans de nacompetitie te halen niet hebben gegrepen. Volgend seizoen moeten we het met de versterkingen vanuit de A-jeugd en de huidige selectie verder kunnen schoppen.' Tycho Heijnsbroek en Toivi Schol scoorden de Hekelingse treffers. De pas 22-jarige Desny Bakker heeft vanwege ernstige knieklachten besloten te stoppen met voetballen.

Hekelingen: Wesley de Vos; Mitch Zoetewei, Jessy Povinelli, Danny Corperath, Koen Spitters; Robin Boere (65. Mitch Kanters), Joey Wertz, Nick Koopal (Tim van Scholl); Roy Stomp, Tych Heijnsbroek, Toivi Schol (85. Desny Bakker).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant