Korfballers ZKV pas na rust wakker tegen Erasmus

Sport 101 keer gelezen

Zuidland – De korfballers van ZKV waren zaterdag niet opgewassen tegen het veel hoger geklasseerde Erasmus uit Rotterdam. De gasten wisten de overwinning mee te nemen naar Kralingen, het werd 16-23, bij rust was het gat groter, toen stond het 6-18.

'Ik vond het een hele sportieve wedstrijd. We maakten voor rust de kansen niet goed af en toen was het eigenlijk al mis. Na rust hebben we eigenlijk met 10-7 gewonnen, maar zo telt dat niet. Toen ging het dus wel goed. Als je het goed bekijkt dan hebben zij het toch iets beter gedaan in dit duel', meent scheidend coach Arie Muis na afloop.

Rentree Van Nieuwenhuizen
Bij de ploeg uit Zuidland was nog wel een positief punt te melden. Na een maandenlange afwezigheid door een rugblessure, maakte Ramona van Nieuwenhuizen haar eerste speelminuten. Ze deed ongeveer veertig minuten mee en wist daarin ook drie keer de korf van Erasmus te vinden.