Afbeelding

Spijkenisse pakt overwinning bij Zwaluwen Vlaardingen

Sport 107 keer gelezen

Vlaardingen – Spijkenisse heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan in het duel met Zwaluwen Vlaardingen. De formatie van trainer Peter Wubben won het duel bij de Vlaardingers, die al veilig waren, met 0-3. Bij rust stond het nog 0-0.

Het was Jazzy Adams die voor de ploeg uit Nissewaard de score wist te openen. Vervolgens wist in het vervolg van het duel, Serginio van Axel-Dongen het net nog twee keer te vinden en daarmee wist de ploeg de vierde plaats vast te houden.

Dik verdiend
De overwinning was prima van Spijkenisse en er was niets op af te dingen. 'Het was gewoon dik verdiend en eigenlijk had de uitslag veel hoger moeten uitpakken voor ons. We hadden nog vele mogelijkheden met Van Axel-Dongen, Van der Pluijm en Adams, alleen die maakten wij niet af', meent de oefenmeester van Spijkenisse.

Laatste tegenstander
Spijkenisse is klaar met dit seizoen in de hoofdklasse en met nog één duel te gaan lijkt de vierde plaats binnen bereik. Rijnvogels volgt op één punt, zaterdag is Ter Leede de laatste tegenstander van deze competitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant