Fotografie: Peter de Jong
Fotografie: Peter de Jong

Handbalsters HVOS onderuit tegen hekkensluiter

Sport 126 keer gelezen

Spijkenisse – De handbalsters van HVOS hebben zondag een slechte beurt gemaakt in het duel met FC Twist. De ploeg van scheidend coach Jean Poul Scholten verloor het duel met de hekkensluiter van de competitie met 18-19. Bij rust stond het 11-14 voor de gasten van de fusieclub uit Vlaardingen.

"Met een nederlaag ben je nooit blij. We verliezen bij de nummer laatste. Ik moet zeggen dat ik denk dat er te gemakkelijk over gedacht is vandaag. We waren voor rust veel te slap in onze duels. We hebben nog vier duels te gaan en daarin moeten we alles uithalen', meent de oefenmeester.

Stand
Door de nederlaag zijn de kansen voor het kampioenschap voorbij voor de Spijkenisser handbalsters. Het is nu alleen nog mogelijk om het seizoen als tweede af te sluiten. 'Dat is ook iets wat ik wil halen. Dan maken we het seizoen op een leuke manier met elkaar af', voordat er een nieuw iemand voor de groep komt", meent Scholten. De meeste treffers van de Spijkenisser handbalsters kwamen van Jolanda van der Sluis die er acht wist in te schieten.

Maximaal drie jaar
Na dit seizoen verlaat Jean Poul Scholten als coach HVOS. 'Drie jaar heb ik het dan gedaan en dat vind ik het maximale. Dan moet ander bloed voor de groep komen. Het is mooi geweest", besluit Jean Poul Scholten die pas op 17 mei weer in actie komt tegen WHC.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant