Afbeelding

PvdA Nissewaard lanceert 'Kiekje van de Maand'

Politiek 88 keer gelezen

Op 1 mei lanceert de PvdA Nissewaard het 'Kiekje van de Maand'. Een maandelijkse fotowedstrijd voor elke Nissewaarder met een camera.

De PvdA Nissewaard wil op een laagdrempelige manier mensen betrekken bij het uitlichten van de mooiste plekken en gebeurtenissen in Nissewaard. Daarom zal de lokale partij een Facebookgroep opzetten waar iedereen zijn/haar foto's van Nissewaard kan plaatsen.  Elke maand wordt hieruit een winnaar gekozen welke bekend zal worden gemaakt via de Facebookpagina van de PvdA Nissewaard. Zo wordt er een mooie verzameling van plaatjes uit de gemeente verzameld. "Waar we in de politiek meestal bezig zijn met kijken naar wat er beter kan, moeten we niet vergeten dat er ook heel veel dingen al heel mooi en heel goed zijn in onze gemeente." aldus Wouter Struijk.

De winnaar van de maand zal beloond worden met een cadeaukaart van een lokale ondernemer.  Om de fotografen een richting te geven zal er aan elke maand een thema gekoppeld worden. De eerste maand, begint op 1 mei en heeft als thema 'bloeimaand'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant