Het assortiment biedt voor ieder wat wils.
Het assortiment biedt voor ieder wat wils.
ondernemer van de week

Primera Waterland

Actueel 552 keer gelezen

Spijkenisse - De vader van Rick van Soerland begon in 1984 met de Primera op winkelcentrum Waterland. In de passage van de C1000. Twaalf jaar geleden kwam Rick bij zijn vader in de zaak en vormden de twee een VOF. 'Mijn vader wilde het rustiger aan doen en ik zag de potentie van de winkel, dus ik ging fulltime aan de gang en mijn vader maar een paar dagen', vertelt Rick. Drie jaar geleden nam hij de zaak volledig over.

Het ondernemer zijn is een vak op zich, aldus Rick. 'Je moet als ondernemer je klanten weten te trekken door hen een goed en uitgebreid assortiment aan te bieden.' En dat laatste is met recht het geval bij de Primera. U kunt er terecht voor leuke producten, maar ook voor diverse services, zoals schoenmakersservice en stomerijservice. Ook kunt u uw telefoon laten repareren en tevens is Primera een Post.nl servicepunt. Eenmaal binnen kunt u een keuze maken uit de diverse wenskaarten, tijdschriften en boeken. 'We hebben de Nederlandse top-20 altijd op voorraad en daarnaast hebben we een ruime keuze actie- en budgetboeken.' Heeft u kantoorartikelen nodig? Ook die koopt u bij Primera. Rick biedt naast de schrijfwaren met een breed aanbod Stabilo's, ook cartridges zodat u altijd uw brieven kunt printen. Uiteraard kunt u bij Primera ook terecht voor de kansspelen.

Cadeaus
'We willen ons blijvend onderscheiden met het cadeau-artikelen', legt Rick uit. Primera biedt een leuk assortiment cadeautjes tegen leuke prijzen. U kunt hier altijd terecht voor een keuze uit presentjes tussen de € 1,00 en € 10,00. Ook kunt u kiezen uit meer dan 100 soorten cadeaukaarten. Een cadeaukaart en een presentje samen vormen natuurlijk ook een leuke verrassing voor een jarige of geslaagde. Of wat te denken van een pasgeboren baby? Begin dit jaar is Rick begonnen met de verkoop van babycadeauartikelen. Daarbij moet u denken aan rompertjes voor kinderen van 0 tot 6 maanden, slofjes, slabbetjes etc. 'Dit assortiment wordt nog uitgebreid zodat er een aparte afdeling gifts voor het geboortemoment ontstaat.' Ook het assortiment geurlampen en geurbranders wordt nog steeds uitgebreid. Bij de cadeau-artikelen wordt tevens gekeken naar de seizoenen en speciale gelegenheden.

Snoep
De kinderen in Waterland weten Primera wel te vinden. 'Vroeger hadden we een heel groot assortiment snoep, maar tegenwoordig mogen de kinderen niet zo veel meer snoepen', zegt Rick met een grote lach. Toch is er nog altijd een ruime keuze aan kindersnoep en schepsnoep voorhanden.

Rookwaren
Ook rokers kunnen bij Primera terecht voor een pakje sigaretten of shag. Maar ook voor de elektronische sigaret.Er is een groot assortiment e-lquids.
Spaarsysteem
Primera Waterland biedt haar klanten een spaarsysteem, waarmee gespaard kan worden voor een staatslot. 'Voor je het weet ben je miljonair.' Bij alles wat u koopt, krijgt u spaarpunten, mits u 18 jaar of ouder bent.

Openingstijden
Primera Waterland is open op maandag van 11.00-18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant