Handbalsters HVOS weten Oliveo te verslaan

Sport 689 keer gelezen

Spijkenisse – De handbalsters van HVOS hebben zondag op sportpark De Brug de ontmoeting met Oliveo winnend afgesloten. De formatie van Ron Sallet, die Jean Poul Scholten wegens vakantie verving won met 27-19, bij rust stond het 13-10 voor de Spijkenissers.

'De overwinning is niet echt terecht. We begonnen niet zo heel erg goed. We kwamen al snel met 3-7 achter. Dat konden we langzaam inlopen en een kleine voorsprong was er met de rust. Na rust ging het eigenlijk heel erg solide. We hebben de overwinning niet meer uit handen gegeven. We zijn ook niet meer in gevaar geweest', meen Ron Sallet na de zege op Oliveo.

Stand
Door de zege van de dames van HVOS, staat de ploeg op de derde plaats in de eerste klasse A. De ploeg heeft een punt achterstand op Schipluiden en tien punten op koploper Ventura. Komende zondag is fusieclub FC Twist de tegenstander van HVOS. Daarna is men twee zondagen vrij vanwege vakantie en de pinksterdagen.