Hekelingen kreeg zaterdag een nederlaag te incasseren tegen Vierpolders. Fotografie: Peter de Jong
Hekelingen kreeg zaterdag een nederlaag te incasseren tegen Vierpolders. Fotografie: Peter de Jong

Hekelingen laat het afweten tegen Vierpolders

Sport 467 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen is in het duel met Vierpolder onderuit gegaan. De ploeg, die in tegenstelling van wat wij vorige week meldde, toen tegen Transvalia/ZW in plaats van Egelantier Boys speelde, verloor het duel met 0-3. TransvaliaZW werd overigens deze week door de KNVB wegens meerdere gestaakte duels uit de competitie genomen. Zaterdag moest Pascal van der Hor tien minuten voor tijd met rood inrukken.

De treffers voor de ploeg uit de kern van Brielle kwamen van de schoen van Mike Timmers, Jesper Lakerveld en Glenn Stoffers. Door de nederlaag tegen Vierpolders staat Hekelingen nu op de vijfde plaats in de vierde klasse F.
Kansloos
De nederlaag die de ploeg van Ad Reijtenbagh leed was overigens niet meer dan terecht. 'Het was kansloos van onze kant. We werden op alle fronten afgetroefd. Het was vandaag gewoon niet goed genoeg. We hebben echt wel kansen gekregen. Ze wilden er gewoon niet in. Door het missen van Stefano Schefferlie (werk) en Clifford Robinson ( blessure) misten we onze aanvalslinie', meent Ad Reijtenbagh.

Opstelling Hekelingen:
Wesley de Vos; Pascal van der Hor; Frank Luiten; Danny Coppenrath; Koen Spitters; Joey Wertz; Zacharia Cheikh; Victor Kriek; Bilal Tsouli (70 Roy Stam); Zev Scholl (70 Zoeteweij) en Toivi Scholl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant