Afbeelding

Hekelingen is TransvaliaZW de baas in restant

Sport 116 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen is alsnog winnaar geworden van het duel met TransvaliaZW?. Zaterdag werd het restant van het op 12 maart gestaakte duel verder afgewerkt. Het stond al 1-1 door een treffer van Zackaria Cheikh.

Het restant van het duel van dertig minuten, werd alsnog gewonnen door Hekelingen. De Rotterdamse tegenstander had drie man minder in het veld staan en Hekelingen trad aan met negen man. Het werd uiteindelijk 2-1 voor de ploeg uit Nissewaard, dat kort voor tijd wist te scoren via Danny Coppenrath. 'De overwinning is wel terecht. We kregen meer kansen, maar het was kort voor tijd dat we scoorden. Ook zij kregen nog kansen hoor, maar bij ons waren het Enes Cingu en Mitch Kanters die goede kansen hadden om de score verder uit te bouwen in ons voordeel', meent Ad Reitenbagh.

Stand
Door de zege staat Hekelingen nu op de vijfde plaats in de vierde klasse F met slechts op een punt van Vierpolders en DRL die derde staan. Zaterdag staat voor Hekelingen het treffen met Vierpolders op het programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant