Simonshaven behaalde aan de Schuddebeursedijk een monsteroverwinning tegen Kocatepe. Foto Peter de Jong.

Simonshaven dik in dubbele cijfers tegen Kocatepe

Sport 626 keer gelezen

Simonshaven- SV Simonshaven heeft onder aan de Schuddebeursedijk een klinkende 15-0 (3-0) overwinning behaald tegen Kocatepe.

'De hekkensluiter in de vierde klasse F, toonde zijn goede wil, maar toen zij na een halfuur spelen met tien man kwam te staan, was het over. Het liep eindelijk eens lekker', sprak trainer Richard van der Werf zijn tevredenheid uit over zijn manschappen. 'Kocatepe kon de schade in de eerste helft nog wel beperkt houden, maar ik heb tijdens de rust de doelstellingen met 12 doelpunten en nul goals tegen kenbaar gemaakt en daar zijn we volledig in geslaagd. 'We hebben nu eens voetbal laten zien zoals we het ook kunnen.' Jeroen de Kruik was met 5 doelpunten topscoorder bij de Simonshavenaren, gevolgd door Mark Wolbert (4 keer), Kevin Belder (3 keer), Dave van Dongen (2 keer) en doelman TheoSooijs, die een strafschop benutte.

SV Simonshaven: Theo Sooijs; Sven Jeurissen, Yoran Belder, Kevin Francois, Carlo van der Linden (46. Chris Rinia); Dave van Dongen, Richard van Baalen, Mark Wolbert; Kevin Belder, Jeroen de Kruik, Jeremy van der Ent (75. Mirer).