Hockeyers Spijkenisse zien tweede plaats weer gloren

Sport 128 keer gelezen

Rotterdam- De hockeyers van HV Spijkenisse hebben het afgelopen weekend uitstekende zaken gedaan omtrent de tweede plaats in de derde klasse B door zelf met 1-2 (0-0) te winnen bij Tempo '34, terwijl de concurrenten allen punten verspeelden.

'We hebben een mooie slag geslagen', wierp coach Erik Beekman een blik op de ranglijst. 'We hebben een goede wedstrijd gespeeld en met goede kansen Tempo onder druk gehouden. De doelman van Tempo heeft onwaarschijnlijke reddingen verricht op inzetten van Maarten Bol, Boris de Puij en Vincent Buik. Ik heb tijdens de rust gezegd door te pakken.' Erik Beekman zag zijn ploeg domineren en dat leverde door treffers van Maarten Bol en Matthijs Schoon een 0-2 voorsprong op. De tegentreffer viel in de laatste minuut. HV Spijkenisse speelt aanstaande zondag de subtopper voor de derde plaats in en tegen Prinsenbeek.