De handballers van HVOS hebben de zaalhandbalcompetitie afgesloten met een nederlaag tegen DWS. Foto Peter de Jong.
De handballers van HVOS hebben de zaalhandbalcompetitie afgesloten met een nederlaag tegen DWS. Foto Peter de Jong.

HVOS sluit zaalseizoen af met nederlaag tegen DWS

Sport 392 keer gelezen

Spijkenisse- De handballers van HVOS hebben het zaalhandbalseizoen afgesloten met een 26-38 (12-15) nederlaag tegen DWS.

'We zijn niet gedegradeerd en kijken of we er volgend seizoen in de landelijke hoofdklasse wat mooiers van kunnen maken', was coach Rafael Loch blij dat het seizoen erop zit, maar nu al optimistisch vooruit kijkt naar het volgende zaalseizoen. 'Ik was dit weekend al blij dat er spelers beschikbaar waren om twee teams op de been te kunnen brengen.' De coach van HVOS wordt het hele seizoen al geplaagd door blessures. 'Ik hoop dat de pijntjes zullen helen zodat we weer fit aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.' De Spijkenissers hebben de schade tegen de snel omschakelende ploeg van de Schiedammers nog redelijk binnen de perken kunnen houden, hielden het bij rust zelfs op 12-15. 'We hebben wel de mogelijkheden laten liggen om nog dichter bij DWS te kunnen komen, want verdedigend waren zij ook niet echt top.' De heren van HVOS spelen aanstaande zondag voor de veldcompetitie in Rotterdam tegen Roda '71.

HVOS: Daniel Schuijl; Roy Pals (5 keer), Jos van der Velde (4 keer), Wessel Knol (7 keer), Richard Sterrenberg (2 keer), Gary van de Luitgaren, Roy van Wijngaarden (4 keer), Rob Elshout, Armndo van Maurik (1 keer), Arjan Sebel (1 keer), Mark Elbers (1 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant