OHVV heeft zich tegen Abbenbroek klaar gestoomd voor de topper tegen Excelsior '20. Foto Theo van Kralingen.
OHVV heeft zich tegen Abbenbroek klaar gestoomd voor de topper tegen Excelsior '20. Foto Theo van Kralingen.

OHVV in derby maatje te groot voor Abbenbroek

Sport 538 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft in de derby tegen Abbenbroek met een 3-0 (3-0) overwinning geen fout gemaakt. De koploper in de derde klasse D zag de voorsprong op het verliezende Excelsior '20 zelfs groeien tot 11 punten.

'We hebben uitstekende zaken gedaan, zijn ook klaar voor de topper aanstaande zondag in Schiedam. Hoewel we het niet cadeau hebben gekregen hebben we in de eerste helft laten zien dat het klassenverschil met Abbenbroek te groot is. We trainen er met z 'n allen ook hard voor en dat werpt zijn vruchten af. Dat wil je als trainer ook zien. Het enige wat ik de jongens kwalijk neem is dat zij de tweede helft plichtmatig hebben uitgespeeld in plaats van de score op te voeren', aldus winnend trainer Rafael Andrade, die Jarno Huisman en Raymond Berkman (2 keer) zag scoren. 'We hebben van de koploper verloren, maar het is jammer dat de eerste twee goals uit persoonlijke fouten voortkwamen. We hebben in de tweede helft iets beter gespeeld, maar we scoren moeilijk', besloot elftalleider Marco van Dien. Doelman Michael Mikkers moest zich na een uur spelen geblesseerd laten vervangen door speler Marcel de Heus. OHVV speelt aanstaande zondag in Schiedam de topper tegen Excelsior '20. Abbenbroek speelt aanstaande zondag om 14.30 uur onder aan de Gemeenlandsedijk tegen promotiekandidaat SV Charlois.
OHVV: Rick Groenendijk; Stefan Berkman, Arno van der Steen, Michiel Tange (72. Rick Hopman), Chris Peters (72. Davy van Velzen); Patrick van Dorp (75. Leon Wageveld), Slavisa Milojevic; David Keijzerwaard; Thomas Biesheuvel, Raymond Berkman, Jarno Huisman.
Abbenbroek: Michael Mikkers (60. Danny Kanselaar); Arjan Blaak, Ben Kremers, Ivan Scholten, Ferry Groen; Dennis Holsteijn, Jordi de Looze (70. Mark Bubberman), Glenn van der Graft; Marcel de Heus, Ron Verwijs, Kevin Dijksman (75. Kai Zeegers).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant