Foto's: Peter de Jong.
Foto's: Peter de Jong.

PFC weert zich goed tegen IFC

Sport 386 keer gelezen

Geervliet- Hoewel PFC er met een 1-3 (1-1) nederlaag niet in is geslaagd de punten in Geervliet te houden, heeft de equipe van trainer John Stougje zich tegen de ongenaakbare koploper in de eerste klasse B kranig geweerd.

'We hadden de nederlaag tegen IFC weliswaar vooraf ingecalculeerd, maar achteraf had er wellicht iets meer ingezeten', doelde de trainer van PFC op de ongelukkige uittrap van doelman Erwin van Trigt, die via de spits van IFC in het eigen doel caramboleerde. 'Dat was kloten, maar we hebben ons na de domper weer herpakt en hebben als team goed gespeeld.' De Geervlieters kwamen op slag van rust door een goal van Berkan Bajraktaraj verdiend langszij: 1-1. 'Het ging in de tweede helft mis. We hielden het lang vol, met goede reddingen van Erwin, maar toen halverwege de 1-2 viel en de 1-3 er overheen was het over. We missen voorin schotkracht. Als we twee goede spitsen hadden gehad, dan zouden we zeker in de middenmoot hebben gestaan.' PFC wacht aanstaande zondag de belangrijke staartwedstrijd in Wateringen tegen hekkensluiter Wateringse Veld/GONA.

PFC: Erwin van Trigt; Steven de Brito, Levi Spencer, Salamon Yassine Belghar; Berkan Bajraktaraj, Danny Poldervaart (33. Brian van Dam), Jock de Burgo, Thomas Moeke; Ilias Edir; Marciano Gangadin, Steve Kot.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant