Afbeelding

SCO '63 loopt onwelkome domper op tegen WCR

Sport 127 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 heeft de knappe 1-2 bij Spartaan '20 tegen WCR geen goed gevolg kunnen geven, want de Spijkenissers verloren op het sportpark Oostbroek met 0-2.

'Deze nederlaag is een flinke streep door de rekening en had ook niet nodig geweest', meende trainer Peter Hoek. 'Het kwartje had beide kanten op kunnen vallen.' SCO kreeg nog een tegenvaller te verwerken, want na een uur spelen werd er bij 0-0 ten onrechte een Spijkenisser goal afgekeurd. 'Walid zat vanwege een lichte blessure op de bank en Jeroen van der Horst was ook niet fit. Om meer vuist te kunnen maken zette ik Walid toch nog in, maar scoorden zij 0-1 en later de 0-2. We konden aanvallend niet brengen dat nodig is om van deze tegenstander te winnen. WCR heeft een goede ploeg waar je van kunt verliezen, maar we blijven ons richten op de derde plaats', aldus Peter Hoek.

SCO '63: Kar; Mulder, Van Lieshout, Enes Gumus, Roodbol; Andrea, Van der Horst, Pattiapon (60. Muammer Gumus), Bhugwansing (55. Ahmed); Boonstoppel, Van Oosten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant