SC Botlek geeft overwinning aan Rhoon in slotfase

Sport 134 keer gelezen

Rhoon – SC Botlek heeft zaterdag aardige averij opgelopen. De ploeg van Richard Koutstaal stond drie weken geleden nog tweede, maar alles staat dicht bij elkaar en is inmiddels afgegleden naar de achtste plek. Zaterdag stond de ploeg twee minuten voor tijd voor tegen Rhoon, maar verloor men met 3-2 in Albrandswaard. Bij rust stond het 1-1.

Het was Ralf van der Meer die de score opende, maar nog voor de thee werd een bal van richting veranderd waardoor de gelijkmaker erin lag. Na een vrije trap was het een kopbal van Jamal Abdalla die voor 1-2 zorgde. Dat duurde tot twee minuten voor tijd. Toen scoorde Rhoon alsnog de gelijkmaker en vervolgens won Rhoon door opnieuw een van richting veranderde bal in de extra tijd.

Gelijkspel beter
'Denk dat een gelijkspel voor de neutrale toeschouwer op zijn plek was. We komen voor en raken twee keer een bal aan waardoor zij scoren. Er hard gewerkt op dit slechte veld', meent Richard Koutstaal na afloop. De volgende tegenstander is Rozenburg.