Spijkenisse pakt de punten bij Xerxes/DZB

Sport 111 keer gelezen

Rotterdam – VV Spijkenisse heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan in het treffen bij Xerxes/DZB dat op de elfde plaats staat. De ploeg van Peter Wubben deed na een aantal nederlagen weer wat het moest doen en won het duel met 2-3. Bij rust leidde het team uit Spijkenisse met 0-2.

Het was Eric Polet die Spijkenisse al voor de thee op een voorsprong schoot en Jazzy Adams wist vervolgens ook het tweede doelpunt op het scorebord te brengen. Na rust lieten de Rotterdammers het er niet bij zitten. Zij kwamen terug tot 1-2. Vervolgens was het opnieuw Jazzy Adams die Spijkenisse naar een overwinning wist te schieten. Toch deden de Rotterdammers nog iets terug, maar verder dan 2-3 kwamen ze niet.

Stand
Door de zege van Spijkenisse is de ploeg weer gestegen op de ranglijst. De ploeg van Peter Wubben staat nu vierde. Door de puntendeling van ASWH en de nederlaag van Jodan Boys, is het verschil met deze ploegen nu drie en vier punten. Zaterdag is Spijkenisse vrij, vervolgens wacht Hoek.