Ingrid Wind
Ingrid Wind

Uit de Kunst

Actueel 120 keer gelezen

Op 16 en 17 april vindt voor de negende keer de Kunstroute plaats. Dit keer niet alleen in Spijkenisse, maar ook in de kernen Geervliet en Simonshaven. De komende weken stellen de  deelnemers zich aan u voor. De volledige deelnemerslijst vindt u op www.kunstroutenissewaard.nl

Even voorstellen: Ingrid Wind
Door ruwe stenen te zagen en ze hierna te polijsten komen bijzondere kleuren en patronen tevoorschijn en hiermee vormen ze een inspiratie bron voor een macrofoto of (olie)verf schilderij . Hierna verwerk ik ze in een aluminium collage bakje of op glas maar bijna altijd binnen een formaat van 14×14 cm. Collages die ik bij elkaar op een grote wand tentoonstel. Totaal zo'n 100 stuks die gemakkelijk onderling van plaats zijn te veranderen, kleur bij kleur of juist geselecteerd op vorm. Er hangen ook collages bij met andere materialen zoals zand, ammonieten, metaal, kunststof en zelfs foto's en samen vormen ze een groot dynamisch schilderij. De collages zijn los, ingelijst of in een maatwerk samenstelling te koop. En als je niet zoveel gaatjes in je muur wilt maken, lever ik ook een stukje 'muur' mee voor vier, zes of nog meer collages. Door jezelf uitgekozen op kleur of vorm en natuurlijk kunnen daar ook je eigen collages tussen komen welke je tijdens een workshops of thuis kunt maken. Een collage op glas of object kan ook neergezet worden en op verzoek als maatwerk.

Ik doe graag mee aan de Kunstroute Spijkenisse (Nissewaard) omdat ik er veel inspiratie van terug krijg en kan genieten van de verhalen die bezoekers over een collage of juist een toegepast materiaal.

Mijn Missie als kunstenaar is dan ook :
ELKE DAG MOET EEN STRIKJE ZIJN!
ZO NIET DAN MOET JE ZORGEN DAT HET ER EEN WORDT!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant