PFC wist geen overwinning te behalen. Fotografie: Peter de Jong.
PFC wist geen overwinning te behalen. Fotografie: Peter de Jong.

PFC weet niet te boeien tegen GDA

Sport 275 keer gelezen

Geervliet – Eersteklasser PFC uit Geervliet speelde zondag op het sportpark aan de Toldijk tegen GDA, dat net onder de Nissewaardse ploeg staat. Toch wist de ploeg van John Stougje niet tot een overwinning te komen en verder afstand te nemen. Het bleef uiteindelijk 0-0.

'Ik weet er eigenlijk niets over te vertellen. Het was echt een wedstrijd van de ploeg die de eerste treffer zou maken, die zou voor de overwinning gaan. Zowel van onze kant als de kant van GDA was dit geen beste wedstrijd. Brian van Dam had nog de beste kans om ons naar de overwinning te schieten. Dat gebeurde echter niet, dus was dit het meest haalbare', meent trainer John Stougje na afloop.

Stand
Door de puntendeling van PFC en GDA zakken de ploeg wel een plekje op de ranglijst in de eerste klasse B. De Geervlieters staan nu op de elfde plaats met drie punten voorsprong op GDA en vier op Wateringse Veld Gona. Zondag krijgt PFC te maken met een lastigere tegenstander. Dan is SJC dat tweede staat de tegenstander.

Opstelling PFC:
Erwin van Trigt; Jock de Burgo, Berkan Bayraktar; Levi Spencer; Yassine Delghar; Nick van Trigt (23 Steve de Brito), Danny Poldervaart, Jelle Wolters, Ilyas Edir, Brian van Dam en Marciano Gangadin (76 Alex Munvaneza).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant