Afbeelding

Bernisse na stunt weer stuurloos tegen Pernis

Sport 152 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse is er na het verrassende gelijkspel tegen Nieuwenhoorn niet in geslaagd de opmars tegen Pernis door te zetten. De hekkensluiter in de derde klasse D verloor het duel met 1-4 (0-2).

'Het is jammer dat we ons na een goed resultaat een week later niet thuis geven', baalde trainer Ronard Venekamp. 'We zijn na de 0-2 achterstand pas in de tweede helft gaan voetballen, missen bij 0-1 nog een strafschop (Vincent Schoordijk, DR). Na de 1-2 van Alessio Weeda lieten we de kans op 2-2 liggen, waarna Pernis in de omschakeling toesloeg. Daarna was het gebeurd. Zonde dat we de eerste helft te slap zijn begonnen. Gelet op de ranglijst leven we nog steeds, staan op 4 punten van Rockanje en Poortugaal. We spelen zaterdag de cruciale uitwedstrijd tegen Poortugaal. We moeten winnen, anders is het over.'

Bernisse: Yoran Zondervan; Michael van der Velde, Roman Pardon, Jordy van den Berg, Alessio Weeda; Jeroen de Wit; Erik Hoek, Jeroen Breederland (75. Jozef Roero); Yoeri Dubois (46. Jean Paul Kers), Berry de Ridder, Vincent Schoordijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant