Afbeelding

Hekelingen tegen TransvaliaZW gestaakt

Sport 276 keer gelezen

Hekelingen- De wedstrijd tussen Hekelingen en TransvaliaZW is bij een tussenstand van 1-1 (doelpunt van Zakaria Cheikh) na een uur spelen door de scheidsrechter gestaakt omdat er na het geven van de rode kaart commotie was ontstaan bij één der spelers van Transvalia.

'Nadat er een aanslag was geweest op de benen van Danny Copperath gaf de scheidsrechter terecht rood aan de speler van Transvalia', meende Ad Reijtenbagh. 'De eerste rode kaart viel, toen een speler van Transvalia in de loop naar de kleedkamer insloeg op Zakaria Cheikh, precies onder de ogen van de scheidsrechter. De scheids zag alles, zo ook toen een speler van Transvalia na zijn overtreding op de liggende Toivi Schol ging staan. De scheids ontging werkelijk niets. Het waren allemaal terechte rode kaarten', aldus de trainer van Hekelingen. Wanneer de wedstrijd zal worden uitgespeeld is tot op heden nog niet bekend.

Hekelingen: De Vos; Van de Hoorn, Povinelli, Copperath, Spitters; Boere, Cheikh, Schol; Bilal Tsouli, Victor Kriek, Cliffort Robinson.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant