Afbeelding

Politie houdt na achtervolging automobilist aan

Politie 118 keer gelezen

Spijkenisse - De politie heeft na een achtervolging een 33-jarige automobilist uit Spijkenisse aangehouden. De man passeerde woensdagavond rond half negen een controle van de politie op de Groene Kruisweg. De verdachte stond gesignaleerd in verband met een belastingschuld.

Een motoragent ging achter de 33-jarige aan en sprak hem bij een verkeerslicht aan. De politieman deelde de 33-jarige mee, dat hij hem moest volgen naar de controleplek. De man reageerde hierop met de mededeling dat hij dat niet van plan was en ging ervandoor. Er ontstond een achtervolging waarbij de automobilist de politiemotor raakte. Gelukkig viel de agent niet. De motor raakte wel beschadigd.

Op het Parelgras stopte de verdachte en stapte hij uit de auto. Hij riep dat hij niet ging meewerken en liep hard weg. De motoragent rende achter de man aan en gebruikte pepperspray om de man aan te houden. De verdachte ging eerst een huis in en kwam enkele minuten later weer naar buiten. Politiemensen die te hulp kwamen hielden de verdachte op dat moment aan. In de auto van de man zat nog zijn jonge dochtertje. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant