Fotografie: Peter de Jong
Fotografie: Peter de Jong

Olympia niet opgewassen tegen Ventura Sport

Sport 286 keer gelezen

Spijkenisse- De korfballers van Olympia hebben het in de Olympiahal met een 15-20 (6-9) nederlaag ook niet kunnen bolwerken tegen middenmoter Ventura Sport uit Strijen.

'We zijn met nog één zaalwedstrijd te gaan veilig nu Zaamslag opnieuw heeft verloren', geeft coach Peter van Vliet hiermee aan dat de Olympianen ook het volgende seizoen in de derde klasse mogen uitkomen. 'We hadden tegen Ventura teveel invallers en hoewel zij hun best deden, zag je dat toch terug in het spel. We hebben tot 4-3 voorgestaan waarna Ventura het voortouw nam en de wedstrijd naar zich toetrok.' Peter van Vliet heeft te kennen gegeven na één seizoen de club te zullen verlaten. 'Ik had gehoopt met deze selectie grote stappen te kunnen maken, maar nu er ook een aantal spelers zullen stoppen, zie ik voor een volgende jaargang voor mezelf geen nieuwe uitdaging', aldus Van Vliet. Olympia sluit het zaalseizoen af met de Bruggenderby in Hoogvliet tegen Nikantes.

Olympia: Jerry Kasten (3 keer), Lennart Orgers (3 keer), Nienke Kros (1 keer), Eline van der Wagt. Martijn Koolwijk (4 keer), Aldo Cafferata (45. Shane van Bree), Sylvia de Wit (4 keer), Nadine van der Steen (45. Lotte Aalbregt).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant