Spijkenisse laat veel kansen liggen tegen Haaglandia

Sport 129 keer gelezen

Den Haag- Spijkenisse heeft in Den Haag een 1-1 (0-0) gelijkspel behaald tegen Haaglandia. De subtopper in de hoofdklasse B heeft zich daarmee zelf tekort gedaan.

De Spijkenissers lieten teveel kansen liggen om de volle buit naar zich toe te trekken. Vooral Serginio van Axel-Dongen had met drie gemiste kansen een ongelukkige middag. Aan de andere kant behoedde Dyron Bijl zijn ploeg in de eerste helft voor een achterstand. Nadat de Hagenaars vijf minuten na rust op 1-0 waren gekomen, maakte Shane van den Engel enkele minuten later gelijk: 1-1. Dyron Bijl voorkwam op het uur met een knappe redding een nieuwe achterstand. Spijkenisse speelt aanstaande zaterdag op sportpark Jaap Riedijk de topper tegen Quick Boys.

Spijkenisse: Bijl; Mariana, Kerpel, Van Muyen, De Borst; Baragan, Van den Engel (83. Jasarevic), Jardim; Van Veen (60. Bourgonje), Van der Pluijm (70. Adams), Van Axel-Dongen.