De dames van HVOS wonnen zondag van tegenstander Snelwiek. Fotografie: Peter de Jong

Handbalsters HVOS weten Snelwiek opzij te zetten

Sport 228 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag een mooie overwinning behaald tegen Snelwiek. In sporthal Olympia wist de formatie van Jean Poul Scholten met 21-15 te zegevieren. Bij rust stond het team uit Spijkenisse al voor met 9-7.

'Het was geen leuke wedstrijd die we vandaag hebben gespeeld. Zij probeerden ons vast te zetten en dat lukte ook bij twee dames. Dat haalde ons uit het spel. De wedstrijd was daardoor heel erg rommelig van onze kant. Na rust ging het wat beter en konden we uiteindelijk doorlopen naar een 20-15 voorsprong', meent Scholten na afloop.

Blessuregeval
In het duel met Snelwiek viel Eline van der Meer uit met een enkelblessure. 'We hebben er direct ijs op gelegd en goed gekoeld, maar het zag er niet best uit. We moeten nu dus even afwachten of ze de komende weken weer inzetbaar is', meent Jan Poul Scholten.

Stand
HVOS staat nu op de vierde plaats.De formatie uit onze gemeente heeft nog twee duels te spelen, om te beginnen zondag tegen Gemini.