SCO'63 had zaterdag weinig in te brengen in het duel met FC Charlois. Fotografie: Peter de Jong

SCO'63 heeft weinig in te brengen tegen FC Charlois

Sport 197 keer gelezen

Spijkenisse – Het was zaterdag een middag om snel te vergeten voor SCO'63. De vierde klasser uit Spijkenisse kreeg de nummer twee van de competitie, FC Charlois, op bezoek. Dat heeft de ploeg van Peter Hoek geweten ook. Het werd op sportpark Oostbroek 2-7 voor de gasten, die bij rust met 0-3 leidden.

Toch kon SCO'63 nog mee, want vijf minuten voor rust stond het nog 0-0. Vervolgens vielen in vijf minuten drie treffers. Bij een 0-6 stand wisten Enes Gumus en Whalid Ahmed de eer voor de Spijkenissers nog te redden.

Geen wedstrijd
'Het was vanaf het begin geen wedstrijd van onze kant. We hebben denk ik twee kansen gehad. De gehele ploeg, zonder uitzondering, gaf niet thuis vandaag. We gingen er vanuit dat we vrij uit konden spelen. Uit was het 2-2. Ik heb in de rust ook mijn frustraties op de jongens afgereageerd. Dit was niet nodig. Had ook het gevoel dat als we gelijk zouden scoren, we nog konden aanhaken, maar al snel was het met 4-0 gebeurd. Een collectief falen', meent Peter Hoek na afloop.

Stand
De ploeg uit Spijkenisse staat nu op de vijfde plaats in de vierde klasse F. Zaterdag is opnieuw een lastig duel voor SCO'63, dan wacht koploper Spartaan '20 als tegenstander. Hopelijk is de ploeg uit Nissewaard dan wat beter bij de les.