Hekelingen klimt op de ranglijst na zege op WCR

Sport 91 keer gelezen

Rhoon – Hekelingen heeft zaterdag goede zaken gedaan in de weg omhoog op de ranglijst. De ploeg van trainer Ad Reijtenbagh won bij WCR met 1-3. Bij rust was het team uit de dorpskern van Nissewaard al op voorsprong gekomen, toen stond het 0-2.

De treffers van zondag kwamen voor rust op naam van Stefano Schefferlie en Toivi Schol. Tien minuten voor het einde van het duel werd het 1-2 en vijf minuten later bepaalde Joey Wertz de eindstand op 1-3.

Goede ploeg
'Op voorhand moet ik zeggen dat we WCR één van de betere ploegen vonden. We waren dan ook scherp gefocust. We hebben er hard voor gewerkt. Zodoende konden we de punten meenemen naar Hekelingen', meent trainer Ad Reijtenbagh na afloop.

Stand
De oefenmeester is door de zege zijn oude ploeg Simonshaven op de ranglijst voorbij. Hekelingen staat nu achtste met een duel minder gespeeld. Komende zaterdag is TransvaliaZW de tegenstander.