OHVV pakt zakelijke overwinning op Overmaas

Sport 94 keer gelezen

Rotterdam – PFC heeft zondag een 0-2 overwinning behaald bij Overmaas. De ploeg uit Oudenhoorn die koploper is in de derde klasse D stond bij rust al voor met 0-1. De eerste treffer kwam van de schoen van Raymond Berkman. Vervolgens was het Thomas Biesheuvel die voor de eindstand van 0-2 wist te zorgen voor het team van trainer Rafaël Andrade.

Geen goed duel
'Het was van onze kant een half uur goed. Daarna was het geen beste wedstrijd. Dat kon ook niet. De irritatie over de scheidsrechter van onze kant. Dat speelden ons ook na rust parten', meent trainer Andrade na het duel. Er was een gele kaart voor Slavisja Milojevic, die verder geen gevolgen heeft.

Stand
OHVV blijft koploper met acht punten voorsprong op Excelsior '20 dat wel een duel minder heeft gespeeld dan de Oudenhoornaars. Als het verschil zo blijft, pakt OHVV tegen Hermes DVS op 1 mei de titel.