SC Botlek verloor in Pernis. Foto's: Aad van der Voorn.
SC Botlek verloor in Pernis. Foto's: Aad van der Voorn.

SC Botlek zakt op ranglijst na nederlaag bij VV Pernis

Sport 331 keer gelezen

Pernis – SC Botlek heeft zaterdag slechte zaken gedaan in de strijd om de tweede plaats. De club van Richard Koutstaal, die vooraf tweede stond, verloor bij VV Pernis met 2-1. De ruststand was nog zonder doelpunten.

Het was de ploeg uit Spijkenisse die op voorsprong kwam dankzij een treffer van Renaldo van Emmerik. Toch wist Pernis het doel bij Kevin Rijsdijk daarna nog twee keer te vinden. 'We hadden een moeilijk veld. Het was erg glad. Daarnaast ontbrak de wil bij ons om de wedstrijd te willen winnen. Het zat er dan ook niet in. Vorige week speel je geweldig bij Nieuwenhoorn voor de beker en ga je onderuit, vandaag was het gewoon dramatisch. Na het eerste kwartier zijn we niet meer in de wedstrijd geweest', meent Richard Koutstaal na afloop.

Stand
De nederlaag van de Spijkenissers had extreme gevolgen. De ploeg zakt nu naar de vierde plaats in de derde klasse, waar veel ploegen bij elkaar in de buurt staan. Zowel FC Vlotbrug als Rhoon wonnen hun duels en gingen op de ranglijst over SC Botlek heen. Zaterdag is Leonidas dat negende staat de tegenstander van SC Botlek.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant